Rüyada evlilik görmek


Rüyada evlilik meslek ile tabir edilir. Bir kadınla evlendiğini sonra kadının öldüğünü gören kişi, bir sanatta çalı­şır. Tanıdığı bir kadınla evlendiğini görmek gücünün yeteceği bir işi yap­maya delalet eder. Rüyada dört kadınla evlendiğini gören kimse malda ziyadeye nail olur. Sultanın kızıyla çalgılı bir düğünle evlendiğini görmek, içki içmeye delalet eder.

Rüyada yahudi kadınla evlendiğini gören kişi kazanç sağlayacağı ve günah iş­lemeye karşı cesaret kazanacağı bir işte çalışır. Hıristiyan kadınla evlendi­ğini gören kişi, batıllık içeren bir işte çalışır. Mecusi kadınla evlenen kimse, din ve imanla alakası olmayan bir işte çalışır.

Rüyada zinekar bir kadına evlendiğini gören kişi, zinekar biridir. Huysuz bir kadınla evlendiğini gören kişi, ağır yükler altına sokulur. Dişi bir köpekle evlendiğini gören kişi, düşük bir işe sahip olur. Rüyada bir kadınla evlendi­ğini ve onu evine götürdüğü gören kimse o kadının kocasından mal elde eder. Evlendiği kadının yanına taşındığını görmek, o kadının gerçek kocası­nın rüya sahibinden mal almasına delalet eder.

Rüyada evlilik görmek, Allah Tealadan gelecek yardıma delalet eder. Bazen evlilik esarete, borca, sıkıntıya ve kedere veya yüksek mevkiler elde etmek için uğraşmaya delalet eder. Kişinin tanıdığı bir kadınla evlenmesi gücünün yettiği bir işi yapmasına, tanımadığı veya görmediği bir kadınla evlendiğini görmek, ecelin yakınlaşmasına, ahirete göçmeye, ehil ise yönetici olmaya ya da layık olduğu makama getirilmeye delalet eder. Evlilik sadece şahitle­rin huzurunda yapılırsa Allah Teala ile akitleşmeye delalet eder. Evlilik adetlere göre yapılırsa makam ve güzel sözlere delalet eder.

Kadının ölü bir adamla evlendiğini görmesi, işlerinin bozulmasına ve fakir düşmesine delalet eder. O kadının tanıdığı ölü kimsenin onu kabris­tana götürdüğünü görmekte bu tevildedir. Eğer kadın ölüyü tanımıyorsa ölümüne delalet eder. Bir kadınla evlendiğini ve onla münasebete girdiğini görmek, o kadının güzelliği miktarınca ölü bir işi canlandırmaya delalet eder. Eğer münasebete girmezse yaptığı işin bir önceki tevildeki işten daha düşük olduğuna delalettir. Hanımının hamamcıyla evlendiğini gören kişinin hanımı müzmin sıtmaya tutulur. Sultanın hanımıyla evlendiğini gören kişi ehil ise sultan olur. Değilse valiliğe nail olur.

Ölü bir kadınla evlendiğini gören kişi, ümidini kestiği bir işi gerçekleş­tirir

Rüyada hasta kadının evlendiğinde kocasını görmez ve tanımazsa ölür. Erkekte bu tevildedir.

Annesini evlendirdiğini gören kişi, akarını satar. Hamile kadın evlen­diğini görürse, kız çocuğu doğurur. Gelin gibi göründüğünü gören kadın, erkek çocuğu doğurur. Erkek oğlu olan kadın evlendiğini görürse, oğlunu evlendirir. Bekâr ya da evli kadın evlendiğini görürse hayra nail olur.

Bir ya da birkaç hanımı olduğu halde evlendiğini gören kişi, evlendiği kadını görmüş ve tanımışsa o kadının güzelliği nispetinde hayra ve saltanata nail olur. Tanımamışsa ve kadın onun için hazırlanıyorsa bu, onun ya da himayesi olan kişilerden birisinin ölümüne delalet eder. Tanımadığı yaşlı bir adamın kızı ile evlendiğini gören kişi, çokça hayra nail olur. Tanımadığı yaşlı biriyle evlendiğini gören kadın çok hayra nail olur. Hasta ise şifa bu­lur.

Mahremlerinden ölü bir kadınla evlendiğini gören kişi, sılayı rahim ya­par. Kadın hayatta ise sılayı rahimi keser. Mahremlerinden biriyle evlendi­ğini gören kişi ailesinin lideri olur.

Hanım ortağa, düşmana, zalim sultana, yaman rakibe ya da sultana delalet eder. Arazi hanıma delalet ettiği için arazinin delalet ettiği rahat­lık, yorgunluk, hayır ve şer cinsinden her bir şeyde tabirde hanıma nispet edilir.
Rüyada evlenmek, ailah’ü teals hazretleri tarafindan meydan gelecek bir yardima isarettir.bazen de evlenmek, esarete, borca, üzüntü ve kedere, tazminat vermeye veya yüksek bir mevkiye gecmek icin cahsmaya isarettir.eger rüyada tanidigi bir hanimla evlense, o sahsin onunla gecimini sagliyacagi sey olmayan bir sanata isarettir.rüyada zina eden bir kadinla evlendigini gören kimsenin,zina yapmasina isarettir. rüyada kendisine musallat olan ve kalb kiran bir kadinla evlendigini gören kimse, agir bir yük altina girer. rüyada bir adam bir kadinla evlendigini ve o kadini kendi evine götürdügünü görse, o adam o kadinin kocasindan mal elde eder. eger kadinla evlendigini ve kendisinin de kadinin evine gittigini görse, kadinin evvelki kocasi onunla rüyada evlenen adamdan mal ve hayra erisir.rüyada ölmüs bir kadinla evlendigini gören, kimse, ümidini kestigi bir maksadina kavusur.hasta olan bir adam rüyada evlense ve evlendigi kadini görmese ve ismi de söylenmese o adam öiür. rüyada annesini bir adamla evlendirdigini gören kimse mülkünü satar.hamile olan kadin rüyada evlendigini görse bir kiz cocugu dogurur.gelin gibi halka gösterilirse, bir cocuk dünyaya getirir.erkek cocugu olan kadin rüyada evlendigini görse,cocugunu evlendirir.kocasi olmayan veya evli bir kadin rüyada evlense hayra erisir.bir kadin rüyada ölü olan bir sahisla evlendigini görse, o kadin fakiriesir ve etrafindakiler dagilir.rüyada ölü olan bir kadinla evlendigim ve onun yanma girdigini gören kimse, kacirdigi ve ümidim kesmis oldugu bir isine kavusur. isi de o kadinin güzelligi nisbetinde olur.rüyada bir kadinla evlendigini ve kendisinin de bir veya birkac hanimi oldugunu gören kimse evlendigi kadini görse veya tamsa, o kadinin güzellik ve endami nisbetinde hayir, servet ve devlete erisir. eger kadini tanimayip ve ismi de kendisine söylenmediyse, o kadin da kendisi icin haziriamyorsa,o adamin veya eli altinda bulunan birisin ölecegine isarettir.tanimadigi yasli bir adamin kiziyla evlendigini gören kimse, cok hayra kavusur.bir kadin tanimadir yasli bir adamla evlendigini görse, o kadin yine cok hayra erisir. eger hasta ise iyilesir.rüyada kendisine haram olan ve ölmüs bir kadinla evlendigini gören kimse,akrabalarini ziyaret eder. eger o kadin sag ise, o sahis akrabalarini ziyar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Template Information