Rüyada jilet görmek


Rüyada jilet görmek : Jilet genelde uzayan tüyleri pürüzsüz şekilde kesebilmek için üretilmiş, çoğunlukla çelikten imal edilen ince traş aletidir. Kısaca kişisel temizlik veya kesme işlemleri için kullanıldığını söylenebilir, rüyanız bu detaylar doğrultusunda yorulanmıştır.

Rüyada jilet görmek, uzun bir süredir beklemede olan bir meselenin veya işin iyi bir sonuçla tamamlanacağına delalet eder, Yarım kalmış bir hayaliniz gerçekleşmiş olacaktır. Parlak ve parlak olduğu kadar temiz bir jilet görmek, güç ifadesidir. Rüyada, jilet ile birlikte kan görülüyorsa bu rüya yorumlanmaz. 

Bazı rüya tabircilerine göre jilet kesici bir alet olduğundan dolayı, rüyada jilet görmek başarısızlığa veya ümitsizliğe delalet eder yani rüyada jilet iyi birşey değildir. Aynı zamanda jilet görmek peygamber efendimizin sünnetini terketmek anlamınada gelmektedir. 

Başka bir rüya tabircisine göre, rüyada jilet görmek mutluluğa işaret eder veya sağlık anlamına da yorulur, elinde temiz ve parlak bir jilet olduğunu gören, diğerlerine göre daha üstün ve güçlü hale gelir ve kıslanılır hale gelir. Eğer jilet körlenmişse ve paslı e kirli ise, kişi kendisinin başarıya ulaşacağını düşünerek kendisini yanıltır. 

Jilet Bakınız: Tıraş Olmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Template Information